A A A English German Dutch
Buitensport-parcours Molenpad

Buitensport-parcours Molenpad

Lekker trainen en tegelijkertijd een frisse neus halen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij het nieuwe buitensportparcours langs het Molenpad. Iedereen kan hier terecht voor een full-body workout, ongeacht het niveau waarop je traint. Op het nieuw aangelegde parcours kun je – net als in een fitnesszaal – verschillende spiergroepen gebruiken, maar dan in de heerlijke polderlucht!

Er zijn drie locaties met toestellen waar je terechtkunt voor allerlei oefeningen, zoals optrekken of -drukken, buikspiertraining, balansoefeningen of gewoon lekker klimmen en klauteren. De locaties zijn onderling verbonden door een op het Molenpad aangegeven hardlooptrack met afstanden. Om de honderd meter staat een markering voor bijvoorbeeld intervaltraining.

Bij de toestellen staan paaltjes met daarop een QR-code voor de uitleg. Ook zijn er bankjes en een picknicktafel, zodat je naderhand (of tussendoor!) gezellig een kopje koffie met je medesporters kunt drinken.

Op locatie 1 vind je een combiswing, de ‘weaver’ en een buikspierblok. Op locatie 2 een brug en een buikspierblok. En op locatie 3 vind je een ‘monkeybar’, hordes en een buikspierblok.  

Je vindt het buitensportparcours langs het Molenpad van Zoeterwoude-Dorp naar de Grote Molen richting Zoeterwoude-Rijndijk.

Wil je op de hoogte blijven van activiteiten op het sportparcours? Volg dan de Facebook-pagina van Streetworkout Zoeterwoude. Meer informatie vind je ook op Buitensportparcours Molenpad.

Foto: Streetworkout Zoeterwoude

DutchEnglishGerman