A A A English German Dutch
Overnachten bij boerderij ’t Geertje

Overnachten bij boerderij ’t Geertje

Boerderij ’t Geertje is een veelzijdige, biologische boerderij waar 30 melkkoeien, 30 varkens, 125 melkgeiten en 150 kippen gehouden worden. Deze dieren zijn allemaal toegankelijk voor het publiek. Naast de zuivelmakerij en landwinkel vol zelfgemaakte, biologische producten vind je hier ook een boerderijrestaurant en kunnen jong en oud allerlei activiteiten ondernemen.

Accommodatie
Ook is het mogelijk om te overnachten op boerderij ‘t Geertje. Boek bijvoorbeeld een paar nachten in Geertjes vakantiehuisje. Dit huisje ligt naast de boerderij, tussen de bomen van het Noord Aa park. Aan de ene kant kijk je zo over het boerenpolderlandschap en aan de andere kant zie je de dijk met daarachter het water. Het huisje is geschikt voor 4 personen en voorzien van alle gemakken.

Op de boerderij zelf is een trekkersveldje waar je met je eigen tentje kunt overnachten of gebruik kunt maken van een van de twee blokhutten. Hier maak je het echte boerenleven mee: je wordt gewekt door de haan en kunt de boer helpen de koeien na het melken het weiland in te doen.

Praktische informatie
Houd er rekening mee dat campers, caravans, busjes of auto’s niet zijn toegestaan op de camping. Ook is het een rustige camping die niet bedoeld is voor het vieren van feestjes, groepen scholieren of voor families. Wel is het de perfecte camping om met het gezin te genieten van het boerenleven.

Neem voor meer informatie contact op met boerderij ’t Geertje of kijk op de website.

Boerderij ’t Geertje

Boerderij ’t Geertje is een veelzijdige, biologische boerderij waar 30 melkkoeien, 30 varkens, 125 melkgeiten…
DutchEnglishGerman