A A A English German Dutch
Overnachten bij Zuivelboerderij Veldhoeve

Overnachten bij Zuivelboerderij Veldhoeve

Contact

Zuivel- en Kampeerboerderij Veldhoeve
Broekweg 2
2381 NL Zoeterwoude

Plan je route »

Bel 0172-587428
Bezoek de website »
Stuur een email »

Aan de rand van Zoeterwoude, in het land van Wijk en Wouden, ligt Zuivel- en Kampeerboerderij Veldhoeve. Op de Veldhoeve zorgen ongeveer 80 koeien dagelijks voor heerlijk romige verse volle melk. De zuivel wordt op de boerderij verkocht via de Zuivelbar, maar ook op markten.

Kampeerboerderij
De camping van boerderij Veldhuizen bestaat uit 2 camperplaatsen en 8 veldplaatsen met water en elektra-aansluiting. De plaatsen zijn ruim opgezet en je kijkt vanaf je plek zo de polder in. Bij de ingang van de camping is een sanitairunit met daarnaast een afwasplaats.

Zomerhuis
Het zomerhuis bevindt zich op het erf, naast de stal. Vanaf het terras maak je van dichtbij de dagelijkse gang van zaken op de boerderij mee. Varkentjes Onslow en Richard zijn je naaste buren, dus mocht je je ontbijt niet op krijgen…

Het zomerhuis heeft een knusse woonkamer, twee slaapkamers, een kleine keuken en een badkamer met douche en toilet. Ook heb je de beschikking over een tv en dvd-speler. Het zomerhuis is geschikt voor 4 personen: 2 volwassenen en 2 kinderen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met zuivel- en kampeerboerderij Veldhoeve of kijk op de website.

Zuivelboerderij Veldhoeve

Aan de rand van de gemeente Zoeterwoude, in het land Van Wijk en Wouden en…
DutchEnglishGerman