A A A English German Dutch
Recreatief transferium – de start van een dagje uit

Recreatief transferium – de start van een dagje uit

Contact

Groene Hartplein 1
2381 JS  Zoeterwoude
www.toproutenetwerk.nl

Het Recreatief Transferium is het perfecte startpunt voor een dagje uit. Je kunt de auto makkelijk kwijt op de ruime parkeerplaats en van daaruit met de fiets of te voet via bewegwijzerde routes het mooie polderlandschap van Zoeterwoude en het Land van Wijk en Wouden gaan verkennen.

Voor elk wat wils
Maar het Recreatief Transferium is meer dan alleen parkeergelegenheid. Er bevinden zich meerdere ondernemers op het terrein waar je terechtkunt voor bijzondere streekproducten of een lekker kopje koffie.

Aan kinderen is ook gedacht. Zo is er de natuurspeeltuin De Swetse Speeldernis, met speeltoestellen voor jong en oud(er). Bovendien is bij de streekwinkel de kaart van het Ontdekkingspad verkrijgbaar, een leuke route over het terrein met tal van spannende activiteiten.

Toeristisch Overstap Punt (TOP)
Op het terrein van het Recreatief Transferium bevindt zich een Toeristisch Overstap Punt, herkenbaar aan de groene stalen halm van ruim 5 meter hoog. Hier staan twee informatiepanelen waarop de bewegwijzerde fiets- en wandelroutes zijn aangegeven.
Meer informatie over Toeristische Overstappunten vind je op www.toproutenetwerk.nl.

Streekwinkel Boer en Goed

Precies op de plek vanwaar de Geuzen op 2 oktober 1574 de stad Leiden gingen…
DutchEnglishGerman