A A A English German Dutch
Fietsroute: Beleefroute Duin, Horst en Weide

Fietsroute: Beleefroute Duin, Horst en Weide

Een fietsroute door het Land van Wijk en wouden vol belevenissen die kinderen ook leuk vinden! Onderweg kom je langs speeltuinen en kun je  kaas proeven, met koeien loeien, bootje varen én een ijsje eten.

Deze route is ongeveer 25 km lang. Dat is zeker voor kinderen best een pittig tochtje, maar als je een hele dag de tijd neemt, is de route echt goed te doen, zeker vanwege de leuke stops onderweg! Zo kun je bijvoorbeeld vanaf Boerderij ’t Geertje de boot pakken naar recreatiegebied Vlietland.

Download de Beleefroute app (gratis), kies voor Beleefroute Duin, Horst en Weide en je hebt de route bij de hand!

De route begint bij Van der Valk in Voorschoten, maar ben je al in Zoeterwoude? Dan kun je ook starten bij Recreatief Transferium aan het Groene Hartplein.

Praktische info
Afstand: 25 km
Startpunt: Van der Valk, Veurseweg 180 in Voorschoten

Tip: Met het GPX-bestand kun je deze fietsroute ook van punt naar punt volgen met je mobiele telefoon. Handig, want dan weet je altijd waar je bent!

Meld blokkades of ontbrekende routebordjes
Blokkades op het pad of ontbrekende routebordjes kun je vanaf nu melden op meldpuntroutes.nl. Het gezamenlijke meldsysteem van Wandelnet en Fietsplatform vervangt het bestaande BordjeWeg en MeldpuntWandelen. Voor jou als fietser en wandelaar betekent dat nog meer gemak: één (mobiele) website voor alle meldingen. Neem snel een kijkje op meldpuntroutes.nl.

DutchEnglishGerman