A A A English German Dutch
Kippenbedrijf Poulet d’Sophie

Kippenbedrijf Poulet d’Sophie

Contact

Poulet d’Sophie
Burmadeweg 2
2381 NZ Zoeterwoude

Plan je route »

Stuur een email »

Poulet d’Sophie is een biologisch kippenbedrijf dat wordt gecombineerd met melkkoeien, zodat deze twee sectoren zich net als vroeger in de bedrijfsvoering kunnen versterken. Eens in de drie maanden is het ook voor particulieren mogelijk om een geslachte kip te kopen. Bij Poulet d’Sophie worden uitsluitend hele dieren verkocht; op die manier wordt er ook niks onnodig verspild.

Maar voor het zover is, leven de kippen een goed leven op de boerderij. Na als kuiken 5 weken in een lekkere warme stal doorgebracht te hebben, mogen ze overdag naar buiten. Daar kunnen de kippen dan lekker langs de kant van de sloot kliederen, aan de overkant van de sloot de kruiden in het kruidenland eten of onder de walnotenbomen liggen doezelen.

Praktische info
Als je interesse hebt in een kip kun je een mailtje sturen naar Poulet d’Sophie. Je krijgt dan regelmatig een nieuwsbrief hoe het met de dieren gaat en wanneer er weer kip beschikbaar is. Bij het afhalen kun je bovendien even een kijkje in de kippenstal of het weiland nemen.

Kippenbedrijf Poulet d’Sophie

Poulet d’Sophie is een biologisch kippenbedrijf dat wordt gecombineerd met melkkoeien, zodat deze twee sectoren…
DutchEnglishGerman